Arhitektura

Tipski projekti

V podjetju UDARH smo za vas pripravili tipske projekte v variantah tako za zidane kot tudi za lesene objekte. Ker ima vsaka parcela svoje lastnosti, bi za optimalno izkoriščenost prostora in cenovno ugodno postavitev potrebovali samostojen projekt. Zato smo pripravili tipske projekte v variantah katere lahko za posamezno lokacijo kombinirate in izberete hišo primerno vaši lokaciji. Nudimo vam tudi brezplačno svetovanje pri pozicioniranju hiše na parceli. Da bo bivanje v vaši tipski hiši še bolj prijetno, vam bomo brezplačno minimalno po vaših željah spremenili tipski načrt.

Individualni projekti

Vsak ima željo po izgradnji svoje lastne hiše, ki bo predstavljala njega in njegove lastnosti. Pri nas so vaše želje na prvem mestu, katere z ustreznimi nasveti in strokovnimi rešitvami pretvorimo v kvaliteten projekt, ki je namenjen le vam. V najboljši meri poskušamo v celoto zliti tradicijo slovenskega prostora z modernimi svetovnimi smernicami arhitekture ter dodati nekaj svojega v vsak projekt, ki ga dobimo na mizo.

Celovite rešitve

Danes svoj čas posvečamo predvsem službenim obveznostim in družini. Za kaj drugega pa ostane zelo malo ali skoraj nič več prostih ur. Tako je projekt izgradnje nove hiše, rekonstrukcija ali sanacija lahko velik zalogaj, kjer nam vse bolj zmanjkuje energije za kvalitetno spremljanje gradnje, uspešno sodelovanje z izvajalci ter sprejemanje pravilnih odločitev glede gradbenih detajlov, ki so predpogoj za kvalitetne bivanjske pogoje. Pomagamo pa vam tudi pri iskanju bolj ekoloških načinov gradnje, ki vsebujejo tudi nekaj slovenske tradicije.

Reference